>

Ligging/

San Pedro de Alcantara ligt op slechts 40 minuten rijden van de luchthaven Malaga

Luxueus appartement El Jilguero aan de Costa del Sol, San Pedro de Alcántara in zuid Spanje. San Pedro ligt 5 km ten westen van Marbella aan de Costa del Sol, en 2 km van Puerto Banus.

Het appartementencomplex ligt in een mooie aangelegde tuin en middenop de golfbaan Guadalmina en nog geen 100 meter van het clubhuis.

Binnen een half uur rijden zijn er meer dan 25 golfbanen binnen uw bereik. Marbella ligt slechts op 10 minuten rijden, en het bekende haven plaatsje Puerto Banus op 5 minuten. In Puerto Banus kun je de schitterende jachten bekijken die in deze haven liggen, en daarnaast de prachtige boulevard met restaurants / bars / disco’s etc. Je bent met de auto in 5 minuten in San Pedro of op het strand. De supermarkt ligt nog dichterbij, op 2 minuten afstand. Naar het vliegveld van Malaga ben je 35 minuten onderweg.

San Pedro de Alcantara

San Pedro de Alcantara ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven Malaga. Tijdens uw verblijf heeft u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen, actief te sporten, en vanuit deze comfortabele uitvalsbasis de regionale cultuurhistorie te ontdekken. Niet te vergeten de vele rustige en mooie stranden, en het uitstekende eten.

Andere uitstapjes die u kunt maken zijn bijvoorbeeld naar Ronda of Gibraltar. Je kunt er ook voor kiezen om per boot over te steken naar Marokko. Meer in het binnenland ligt het culturele Granada met het Alhambra, je kans zelfs gaan skieen in de Sierra Nevada. Volop restaurantjes en winkels in de omgeving, folders voor dagjes uit zijn in het appartement aanwezig. Een Nederlandse servicedienst verzorgt ter plaatse uw sleutel. Tevens kunnen zij op uw verzoek uw transfer verzorgen van en naar Malaga airport. Overwinteren voor een langere periode behoort ook tot de mogelijkheden, informeer naar onze speciale tarieven hiervoor.

De gemiddelde temperatuur gedurende het jaar is 22 graden, met zo'n 330 dagen zon per jaar. Hier dankt de kust ook haar naam aan; kust van de zon (Costa del Sol).

Golfen, Marbella en Puerto Banus

Verder zijn binnen een half uur rijden meer dan 25 golfbanen binnen uw bereik. Marbella ligt op 10 minuten rijden en het bekende haven plaatsje Puerto Banus op 5 minuten, waar je de schitterende jachten kan bekijken die in deze haven liggen, en de prachtige boulevard met restaurants / bars / disco’s etc.