>

Puerto Banus /

Deze beroemde 'glitter & glamour' jachthaven, vernoemd naar Jose Banus, mag gerust een attractie worden genoemd.

< Terug naar overzicht

Puerto Banus

Het is één van de beroemdste havens in de wereld en een thuishaven voor veel adembenemende zeiljachten van Arabische sjeiks en andere miljonairs. Houdt u van 'zien en gezien worden' dan is Puerto Banus 'the place to be'. Sowieso is 't voor de meeste mensen zeker de moeite waard er eens een kijkje te nemen.

Langs de kade staan vaak indrukwekkende sportauto's geparkeerd. In de vele fashionstores verkopen designers hun label, zoals Gianni Versace, Hermes, Ralph Lauren en DKNY. Ook 'Haute Couture' als Armani, Cerruti, Kenzo, Valentino en Christian Dior komt u hier tegen.

Genoeg geshopt? Genietend van een kop koffie of een wandeling over de pier, kunt u ook de jetsetsfeer proeven.

Bent u toe aan een andere versnapering? De typisch Spaanse bodega's schenken bekende Spaanse wijnen en serveren tapas; gastronomische restaurants bieden regionale of internationale gerechten.

Ook 's avonds en 's nachts zijn er luxe uitgaansgelegenheden te kust en te keur. Wilt u een gokje wagen, dan kunt u uitwijken naar het beroemde Marbella Casino.

Facts

  • Bent u fan van René Froger? Het is ook zijn thuishaven.
  • El Corte Ingles - dit uitgebreide, overdekte winkelcentrum bevindt zich ondere andere in het centrum van Puerto Banus.